יום רביעי, 5 בדצמבר 2012

סלט כרובית וחצילים

1 חציל קלוף, קוביות
3 עמודים סלרי קצוץ
4-5 פרחי כרובית קצוצים דק
1 כפית שמן לחצילים
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
הרוטב:
1 כף טחינה
1 כף דבש
3 כפות מים

אופן ההכנה:
להשרות את קוביות החציל במלח לעשרים דקות להוצאת המרירות, למרוח אותם
בכפית שמן רגיל ולטגן על מחבת עם ספרי שמן או בתנור.
לערבב את קוביות החצילים עם הסלרי,הכרובית והבצל, להוסיף את הרוטב ולערבב היטב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה