יום שני, 17 בדצמבר 2012

עוגת תפוזים - 2.5 נק׳ לפרוסה

1 כוס מיץ תפוזים (רצוי סחוט, לעצלנים פריגת מוכן)
3 ביצים שלמות ועוד שני חלבונים
2 כוסות קמח
כוס אחת של סוכר (אפשר חום)
חצי כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר

לערבב בקערה את כל החומרים, למזוג את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק אלומיניום.
לאפות כ-40 דקות בחום בינוני.

כל עוגה ניתן לפרוס ל-10 מנות, כל מנה 2.5 נקודות פלוס. 
ניתן לשדרג ולבזוק כף או שתיים של סילאן מעל העוגה המוכנה כשעדיין חמה...( לא חייבים, בתוספת נקודות כמובן)

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה