1 כוס מיץ תפוזים (רצוי סחוט, לעצלנים פריגת מוכן)3 ביצים שלמות ועוד שני חלבונים2 כוסות קמחכוס אחת של סוכר (אפשר חום)חצי כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכרלערבב בקערה את כל החומרים, למזוג את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק אלומיניום.לאפות כ-40 דקות בחום בינוני.כל עוגה ניתן לפרוס ל-10 מנות, כל מנה 2.5 נקודות פלוס.ניתן לשדרג ולבזוק כף או שתיים של סילאן מעל העוגה המוכנה כשעדיין חמה...( לא חייבים, בתוספת נקודות כמובן)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה