יום שישי, 28 בדצמבר 2012

פשטידת קישואים בלי גבינות, 9 נק' לכל הפשטידה

10 קישואים בינוניים-גדולים רחוצים היטב, לא קלופים, חתוכים לחצאי עיגולים
בצל גדול חתוך לקוביות
כפית שמן זית
4 ביצים
4 כפות קמח
4 כפות מיונז 5%
מלח, פלפל

בסיר גדול שמים כפית שמן זית, מזהיבים מעט את הבצל, מוסיפים את כל הקישואים ובהתחלה על אש נמוכה שיתאדו קצת ולאחר מכן על אש בינונית שייחרכו קצת אבל לא יישרפו (שיהיו שחומים) משהו כמו חצי שעה. אפשר לערבב כל 10 דקות ומלבד זה להניח להם להתאדות לבד. לא לדאוג מכמות הקישואים בהתחלה, הם מאבדים נפח בבישול.
לאחר שהבצל והקישואים התאדו והשחימו, מורידים את הסיר מהגז, נותנים לתערובת להתקרר. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
יוצקים לתבנית מרוססת בשמן. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשהו כמו חצי שעה- 40 דקות.

אפשר לגוון את הפשטידה ולהכין מאיזה ירק שבא לכם – רק לשמור על שאר המרכיבים 4-4-4

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה