יום שישי, 28 בדצמבר 2012

שעועית ירוקה בסויה, 3 נק' להכול

חבילת שעועית ירוקה (מהקפואים, אבל שהשעועית תהיה בטמפ' החדר)

1/2 כוס סויה של אוסם

כפית ג'ינג'ר מגורר

כפית שום כתוש

כפית שמן זית

 

במחבת גדול שמים שמן זית, ג'ינג'ר ושום על אש בינונית (זהירות שלא יישרפו). מוסיפים את השעועית ומקפיצים על אש גבוהה. מוסיפים את הסויה ומערבבים שהרוטב יתפזר באופן אחיד על כל השעועית. מנמיכים את האש ונותנים לזה להתבשל עוד כעשר דקות רבע שעה על אש נמוכה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה