חומרים: 6 כוסות מרק בטעם עוף > 2 כוסות כרוב לבן קצוץ > 1 כוס בצל קצוץ דק > 1 כוס גזר פרוס דק > 1 כוס סלרי פרוס > 1 כוס לפת קצוצה
> 1 כוס עגבניות קלופות וקצוצות (אפשר מקופסא) > 200 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים > 2 כפיות תערובת עשבי תיבול איטלקיים > כפית פלפל > 1 כוס שעועית ירוקה, חתוכה לחתיכות של 2 ס"מ > 1 כוס קישואים פרוסים לפרוסות גדולות (עדיף כהים) > 1 כוס ( 180 גרם) שעועית לבנה או אדומה מבושלת (אפשר מוקפאת או מקופסת שימורים) > 1 כוס פסטה קצרה מבושלת > 45 גרם גבינת פרמזן מגוררת
הוראות הכנה: בסיר גדול מביאים לרתיחה את המרק, כרוב, הבצל, הגזר, הלפת, העגבניות, תפוחי האדמה והתבלינים. מכסים ומבשלים 20 דקות. מערבבים פנימה את השעועית הירוקה והקישואים וממשיכים לבשל עוד 10 דקות. מוסיפים את השעועית והפסטה, מביאים לרתיחה ומגישים מיד. יוצקים ל -8 צלחות ומפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה