יום חמישי, 6 בדצמבר 2012

מרק מינסטרונה, 8 ‏מנות, 2.5 נק' ‏למנה

חומרים: 6 ‏ כוסות מרק בטעם עוף > 2 ‏ כוסות כרוב לבן קצוץ > 1 ‏ כוס בצל קצוץ דק > 1 ‏ כוס גזר פרוס דק > 1 ‏כוס סלרי פרוס >  1 ‏כוס לפת קצוצה

‏> 1 ‏כוס עגבניות קלופות וקצוצות (אפשר מקופסא) > 200 ‏גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים >  2 ‏כפיות תערובת עשבי תיבול איטלקיים > כפית פלפל > 1 ‏ כוס שעועית ירוקה, חתוכה לחתיכות של 2 ‏ ס"מ > 1 ‏ כוס קישואים פרוסים לפרוסות גדולות (עדיף כהים) >  1 ‏כוס ( 180 ‏גרם) שעועית לבנה או אדומה מבושלת (אפשר מוקפאת או מקופסת שימורים) > 1 ‏כוס פסטה קצרה מבושלת > 45 גרם גבינת פרמזן מגוררת

‏הוראות הכנה: בסיר גדול מביאים לרתיחה את המרק, כרוב, הבצל, הגזר, הלפת, העגבניות, תפוחי האדמה והתבלינים. מכסים ומבשלים  20 ‏דקות. מערבבים פנימה את השעועית הירוקה והקישואים וממשיכים לבשל עוד 10 ‏דקות. מוסיפים את השעועית והפסטה, מביאים לרתיחה ומגישים מיד. יוצקים ל -8 ‏ צלחות ומפזרים גבינת פרמזן מלמעלה. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה