יום רביעי, 5 בדצמבר 2012

עוגת תפו"ע (24 נקודות, כ- שלושים חתיכות=כנקודה לפרוסה)

מצרכים:
3 ביציםשני שליש כוס סוכר1.5 כוס קמח רגיל1 אפיהרבע כוס מיץ לימוןגרידת לימון ( מלימון שלם) חצי כוס מיץ ענבים1 כף קינמוןקורט מלח200גר' רסק תפו"ע4 תפו"ע ירוקים קלופים ומרוסקיםלהקציף את הביצים השלמות עם הסוכר, להוסיף את יתר החומרים, לערבב היטבתבנית חד פעמית בינוית או 3 מאורכות לאפות 180 מעלות להשחמה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה