יום חמישי, 6 בדצמבר 2012

קדירת עוף וירקות, 6 ‏מנות, 5 נק' ‏למנה

חומרים: 6 ‏ כרעי עוף, ללא העור > מלח, פלפל, פפריקה וכורכום טחון לפי הטעם >  1 ‏קופסה עגבניות מרוסקות (800 ‏גרם) >  1 ‏ק"ג קישואים, קלופים וחתוכים לקוביות > 3 ‏ חצילים, קלופים וחתוכים לקוביות >  3 ‏בצלים, קצוצים גס >  2 ‏פלפלים אדומים, מנוקים מגרעינים וחתוכים לקוביות

‏הוראות הכנה: מתבלים את רבעי העוף ומניחים בסיר רחב ויבש. מחממים, ומניחים לעוף להיטגן דקות אחדות בשומן של עצמו. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הירקות ומערבבים. אם צריך מוסיפים מעט מים. מבשלים אל אש נמוכה עד שהעוף והירקות יתרככו. במשך הבישול בודקים את התיבול. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה