יום רביעי, 5 בדצמבר 2012

מאפינס בצל ופטריות: (32.5 נקודות למתכון, כ- 28 מאפינס =1 נקודה למאפינס!)

מצרכים:
2 בצלים לבנים גדולים2 בצלים סגולים גדוליםשום2 שיניים 3 קופסאות פטריות חתוכות (טריות או משומרות חתוכות)2 ביציםרבע כוס שמן1 כוס חלב 1%1.5 כוס קמח תתופחשמנת לבישול 250 מיל' 10% מלח, פלפל שחור,בזילקום, אורגנו - כפית מכ"א
אופן ההכנה:
לרסס שמן במחבת גדולה לאדות את הבצלים והשום להזהבה, להוסיף את הפטריות,
ותוך כדי להוסיף התזות של מים, ולערבב, לסגור את האש
להוסיף את החלב, השמן, והשמנת, לערבב היטב
להקציף את הביצים השלמות ולהוסיף לתערובת, להוסיף את התבלינים, לאפות
בתבנית שקעים, 160 מעלות, להשחמה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה