יום רביעי, 5 בדצמבר 2012

עוגת גבינה – סה"כ 15 יח' (53.5 נק סה"כ) 3.5 נק ליח'

מצרכים
חבילה וחצי אינסטנט פודינג (120 גר') -12 נק'
2 כוסות חלב 1% -4 נק'
18 יחידות פתי בר -18 נק'
750 ג' גבינה לבנה 1/2% (אפשר להשתמש גם ב5%)- 12 נק'
רבע כוס סוכר- 5.5 נק'
אפשרי להוסיף לגבינה גם מעט גרידת לימון
( אופציה לקישוט שורה של שוקולד מאיזה סוג שאוהבים- לגרד מעל העוגה)-2 נק

אופן הכנה
בקערה לערבב את האינסטנט פודינג עם החלב ולחכות עד התגבשות
בקערה נפרדת לערבב את הגבינה עם הסוכר( וגרידת הלימון למי שאוהב)
לערבב בין שתי הבלילות.
את הפתי בר אפשר לטבול או בחלב או בקפה נמס מעורבב במים מסדרים על התבנית 9 חתיכות
שופכים חצי מהבלילה ושוב מסדרים מעל פתי בר ( ניתן לגרד מעט מהשוקולד על השכבה הראשונה גם) שופכים את החצי השני של הבלילה ומגרדים שוקולד מעל.
להכניס למקרר לשעה לפחות.
בתאבון J

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה